604 ₴
Цифровий термометр TP-710 — це професійний прилад, призначений для приготування м'ясних страв різного ступеня просмаження, а також для риби. Термометр можна використовувати для духовки.
Великий діапазон вимірюваних температур: від 0ºС до +250ºС
Режими вимірювання: яловичина вирізка, яловичина, телятина, свинина, домашня птиця і риба
Режими настроювання ступеня просмаження: добре просмажене, середньопросмажене, сировате (до згортання крові), погано просмажене (з кров'ю)
Щуп із харчової неіржавкої сталі й армований дріт, здатний витримати великі температурні перепади. Стійкий до рідин (можна вимірювати температуру у воді)
Міцний корпус
Світлова та звукова індикація
Режим таймера
Вибір одиниць вимірювання: ºС/ºF
Простий, інтуїтивний інтерфейс
Магніт для кріплення на металевих поверхнях